Adatvédelmi irányelvek - Zsendülés - IV. Kertészeti Konferencia Szeged 2018.

Adatvédelmi irányelvek


I. Adatvédelmi szabályok

I.1. A zsendules.hu weboldalra ellátogató felhasználók számítógépének egyes adatai és IP-címei a felhasználók látogatásai rögzítésének céljából naplózásra kerülhetnek. Ezeket az adatokat az üzemeltető, kizárólag statisztikák készítésére használja fel, például annak megállapítása céljából, hogy a zsendules.hu weboldal mely részét milyen gyakran látogatják a felhasználók és alkalmanként mennyi időt töltenek ott. Az IP-címeket az üzemeltető semmilyen olyan más adathoz nem köti, amely alapján a felhasználó személyesen beazonosítható lenne, ugyanakkor meghatározott esetekben ezek a címek és a naplófájlok személyes adatnak minősülnek. A statisztikák elkészítésére az oldal Google Analitycs-t használ, amely a Delaware-iGoogle, Inc. cégnek (bejegyezett irodája: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, USA webes szolgáltatása. Google Analytics cookie-kat használ - amelyek az Ön számítógépére telepített szövegfájlok -, hogy ennek segítségével lehessen ellenőrizni a honlap használatát. Az adat-, ill. információfeldolgozást Ön visszautasíthatja, ha a böngészőjében a cookie-kat letiltja. A honlap használatával hozzájárulását adja a fent leírtak szerint és célból történő Önre vonatkozó információk feldolgozásához.

I.2. A zsendules.hu weboldal megtekintésével a felhasználó és az üzemeltető távközlési eszköz útján létesített egymással kapcsolatot, az információ szolgáltatása nyílt hálózaton (internet) történik. Ez az üzemeltető részéről fokozott ellenőrzési és biztonsági követelmények betartását teszi szükségessé. Ennek megfelelően az üzemeltető az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszik arra, hogy szolgáltatása a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljön. Ugyanez a zsendules.hu weboldalt elérhetővé tevő szolgáltatóra is vonatkozik, aki a birtokába jutott személyes adatokat és egyéb információkat üzleti titokként köteles kezelni. Az üzemeltető a felhasználó által a zsendules.hu weboldal igénybe vételével az Interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

II. Személyes adatok kezelése

II.1 A konferenciára regisztrált ügyfelek személyes adatait (jelentkező neve, beosztása, számlázási név, számlázási cím, levelezési név, levelezési cím, adószám, mobil, e-mail; tevékenység: kertész, háttéripar, kereskedelem, egyéb) illetve a hírlevélre feliratkozó érdeklődők nevét e-mail címét a zsendules.hu weblapot üzemeltető Vitamin Szalon Kft. saját adatbázisában tárolja el. A felsorolt személyes adatokat a weblapon regisztráló ügyfelek önkéntesen biztosítják, az adatvédelmi nyilatkozat elolvasása és elfogadása után.

II.2. A konferencia résztvevői a jelentkezés elküldésével hozzájárulnak, hogy a konferencián készült kép- és videofelvételen akár felismerhetően is megjelenhessen, ami közlésre kerülhet a www.zsendules.hu oldalon, nyomtatott vagy elektronikus sajtótermékekben.

II.3. Az adattárolás célja. A hírlevélen keresztüli kapcsolattartás szempontjából a név és az e-mail cím megadása mindenképpen szükséges. A konferenciára való jelentkezés esetén a fentebb említett adatok is szükségesek, ezek ugyanis a számla kiállításához és statisztikák készítéséhez szükségesek. Aki csak a hírlevélre szeretne feliratkozni, attól csak a nevét és a hírlevelek fogadására alkalmas e-mail cím megadását kérjük.

II.4. Az adattárolás időtartama. Ügyfeleink a hírlevélről való leiratkozást önállóan is kezdeményezhetik a hírleveleink végén található leiratkozó linkre való kattintással, annak megerősítésével a hírlevél adatbázisból véglegesen törlésre kerül a korábban megadott név és e-mail cím. A Konferenciára való jelentkezés során megadott minden ügyféladat további tárolásra kerül, melynek részleges vagy teljes törlését kérheti az elérhetőségi csatornák bármelyikén a kapcsolat menüpont alatt. Amennyiben ügyfelünk kéri az ügyféladatok törlését, kizárólag a számlákhoz kapcsolódó számlázási adatokat tartjuk meg.

II.5. A személyes adatok továbbítása, megosztása. Nagy gondot fordítunk az ügyféladatok biztonságára, azokat soha, semmilyen körülmények között nem osztjuk meg harmadik féllel.

II.6. Adatvédelmi nyilvántartás.

II.6. Adatvédelmi nyilvántartás. A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) 68. § (6) bekezdése alapján az alábbi adatokkal és nyilvántartási számon Vitamin Szalon Kft.-t nyilvántartásba vette.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-82962/2015.

Helyszín



Elérhetőségeink

Vitamin Szalon Kft.

Cím: 6721 Szeged, Tímár utca 9/b.

Telefon: +36-20/398-0766

Fax: +36-62/312-320

E-mail:



Hírlevél

Az adatvédelmi irányelveket elfogadom