Nemes Nagy János - ügyvezető, Nemeskert Kft. - Zsendülés - IV. Kertészeti Konferencia Szeged 2018.

A konferencia előadója


Nemes Nagy János Nemes Nagy János
ügyvezető, Nemeskert Kft.

Cégünk II. generációs családi vállalkozás, melynek alapjai id. Nemes Nagy János rakta le 1975-ben. Telephelyeink Dél-Magyarországon helyezkednek el, ahol a napsütéses órák száma átlagon felüli a Kárpát-Medencében, mely garancia a termékeink kiváló ízének és zamatának. Folyamatos modernizáció és bővítés mellett jelenleg 13 hektár geothermális energiával fűtött üvegház felületen gazdálkodunk.Fő profilunk a paradicsom termesztés, melyet 9 hektáron folytatunk, melyből 7 ha fürtös és 2 ha bogyós paradicsom kategóriába sorolható. Várható éves termésmennyiségünk 4-4,5 ezer tonna. A szedési időszak március közepétől november végéig tart. A zöldségtermesztésünk palettájában megtalálható még 1,2 hektáron hegyes erős paprika, 1,2 hektáron TV paprika, melyeket októbertől következő év júliusáig értékesítünk, valamint fejes saláta 1,6 hektáron, melyet ősztől nyárig szedünk.

Termelésünk jellemzői az integrált növénytermesztés (a vegyszermentes növényvédelemre való törekvés), a talaj nélküli termesztés, a nyomonkövethetőség és a szigorú minőségi előírások betartása. Telephelyeink Global Gap minősítéssel rendelkeznek.

A termékeinket a fogyasztókhoz nem csak nagykereskedelmi kiszerelésben (lédig formában), hanem a piaci igényeknek megfelelő csomagolásban is szeretnénk eljuttatni. E törekvésünkbe illeszkedik a 2014. január végén megvásárolt kisteleki auditált központi csomagoló, logisztikai telephelyünk. Termékeink és céljaink biztosítéka a folyamatos innováció, a kreatív csapatmunka és a mindent átható szemlélet: a fogyasztók egészsége iránti felelősség, ami a fő termékünk szlogenjében egyszerűen meg is jelenik:
"... természetesen, paradicsom ..."


HelyszínElérhetőségeink

Vitamin Szalon Kft.

Cím: 6721 Szeged, Tímár utca 9/b.

Telefon: +36-20/398-0766

Fax: +36-62/312-320

E-mail:Hírlevél

Az adatvédelmi irányelveket elfogadom