Kiállítók - Zsendülés - V. Kertészeti Konferencia Szeged 2019.

Kiállítók


Budapesti Nagybani Piac Zrt.

"A Budapesti Nagybani Zöldség-gyümölcs Piac az ország legnagyobb termelői és elosztó piaca.
Hetenként hat napon át találkozik a termelők és a nagykereskedők árukínálata a kiskereskedők és a vidéki nagykereskedők keresletével. Egész évben folyamatosan kaphatók friss zöldség- és gyümölcsfélék, déligyümölcsök, gomba, tojás, méz, konzervek, tartósított élelmiszerek, édes áruk, csomagolt húskészítmények, tejtermékek, üdítő italok. A piac a fogyasztók számára is nyitott, de értékesítés csak kereskedelmi mennyiségi egységekben történik."

Zöldség Világ Kft.

A Zöldség Világ Kft. 2011-ben alakult. Aktív működését 2012 márciusában kezdte meg, ekkor lett több nagy kiskereskedelmi áruházlánc beszállítója.

Cégünk az Alföldön megtermelhető, kiváló minőségű zöldségek-gyümölcsök, azokon belül is főleg a paradicsomfélék (fürtös, szemes, koktél, cherry); a paprikafélék (Tv, hegyes erős, kápia, pritamin, kaliforniai, édes Palermo), és a térség jellemző gyümölcsei (szamóca, sárgadinnye, őszibarack, nektarin) és zöldségeinek (pl.: sörretek, karalábé) frisspiaci felvásárlásával, csomagolásával és értékesítésével foglalkozik. Termékeink, melyek a mai elvárásoknak megfelelő csomagolástechnikát alkalmazva készülnek, vonalkódos dizájn címkével és termelői azonosító kóddal ellátottak, garantálva ezzel a tetszetős megjelenést a pulton, valamint lehetővé teszik a nyomon-követhetőséget "földtől az asztalig".

Célunk a hazai kertészek által, a jó gazda gondosságával megtermelt, megbízható forrásból származó, kiváló minőségű zöldségek, gyümölcsök hálózati szintű forgalmazása belföldön és külföldön.

Logisztikai központunk az M5-ös autópálya közvetlen szomszédságában kiváló elérést biztosít. A 4200nm-es raktárépületben közel 500nm-es, 4 kamrás hűtőkapacitással fogadjuk a termékeket, és itt nyitottuk meg bemutató zöldség-gyümölcs raktáráruházunkat is 2018. májusában.

HelyszínElérhetőségeink

Vitamin Szalon Kft.

Cím: 6721 Szeged, Tímár utca 9/b.

Telefon: +36-20/398-0766

Fax: +36-62/312-320

E-mail:Hírlevél

Az adatvédelmi irányelveket elfogadom