Kiállítók - Zsendülés - IV. Kertészeti Konferencia Szeged 2018.

Kiállítók


Agrármarketing Centrum
"A Magyar Kormány a 1259/2016. (VI. 6.) Korm. határozatával hozta létre az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft-t, valamint rendelkezett (118/2016. (VI. 6.) Korm. rendelet) az agrármarketing tevékenységeket illetően. 2016. június 15-től az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. önállóan látja el a közösségi agrármarketing tevékenységgel kapcsolatos feladatokat a Földművelésügyi Minisztérium irányítása alatt. Az Agrármarketing Centrum aktív szerepet tölt be a magyar agrárium és élelmiszergazdaság versenyképességének és üzleti eredményeinek javításában, beleértve az agrár- és élelmiszeripari kkv-szektort is. Célunk, hogy közreműködésünkkel a magyar agrárium nemzetközi szinten versenyképesebb, a korszerű marketing eszközöket és módszereket hatékonyabban és eredményesebben alkalmazó ágazat legyen."

Bizerba Mérleg Hungária Kft.

"Hagyománytisztelő, fenntarthatóan és felelősségteljesen működő családi vállalkozás vagyunk. Kulcskompetenciánkból kiindulva, amellyel a vágási és mérési technológiában rendelkezünk, világszerte egyedülálló, hardvereket, szoftvereket és szolgáltatásokat felölelő termék- és megoldás-portfóliónkat kínáljuk ügyfeleink számára.
Globálisan működő technológiai vállalkozásként az a cél és igény vezérel bennünket, hogy az ergonómia, a higiénia, a biztonság és a hatékonyság tekintetében a lehető legjobb eredményeket érjük el. Piacainkat aktívan formáló szereplőként tekintünk magunkra, és irányt mutatunk iparágunk számára. Minden nap azon dolgozunk, hogy termékeinket és megoldásainkat ügyfeleinkkel együttműködve és a háttérben zajló technológiai fejlődés mellett tökéletesítsük. Így születnek az újítások, amelyek új irányt mutatnak.
Ahhoz, hogy eleget tegyünk ennek az igénynek, a legmagasabb minőségi normák és a világszerte érvényes technológiai szabványok mellett kötelezzük el magunkat a fejlesztésben és a termelésben egyaránt. Célunk, hogy felhasználóink számára egyszerűen használható és az egyéni használati cél számára optimális eredményeket biztosítsunk. Ezért ügyfeleinket a lehető legjobban támogatjuk a hatékonyság biztosításában és a sikeres munkában."

Budapesti Nagybani Piac Zrt.

"A Budapesti Nagybani Zöldség-gyümölcs Piac az ország legnagyobb termelői és elosztó piaca.
Hetenként hat napon át találkozik a termelők és a nagykereskedők árukínálata a kiskereskedők és a vidéki nagykereskedők keresletével. Egész évben folyamatosan kaphatók friss zöldség- és gyümölcsfélék, déligyümölcsök, gomba, tojás, méz, konzervek, tartósított élelmiszerek, édes áruk, csomagolt húskészítmények, tejtermékek, üdítő italok. A piac a fogyasztók számára is nyitott, de értékesítés csak kereskedelmi mennyiségi egységekben történik."

Debets Schalke Bv.
A Debets Schalke új és használt üvegházakat és berendezéseket értékesít vevői részére világszerte. A családi vállalkozás több mint 100 alkalmazottnak és alvállalkozónak ad munkát. A Debets Schalke széles körű tapasztalatokkal rendelkezik úgy a kulcsrakész projektek, mint az új vagy használt üvegházak világ bármely részén való kivitelezésével járó alprojektek terén. Nincs túl nagy vagy túl kicsi projekt. Az átfogó logisztikai szolgáltatások révén a vállalat képes globálisan gondolkodni és lokálisan cselekedni. A Debets Schalke „mindent egy kalap alatt” szemléletmódjának köszönhetően a vevő számára minden a lehető legegyszerűbb, és a komplex kivitelezési folyamat valamennyi szakasza központi irányítás alatt áll. A projektcsapat tisztában van az üvegházakban alkalmazott műszaki berendezések jelentőségével. Végső soron ezeknek a berendezéseknek kell lehetővé tenniük a tökéletes klimatikus feltételek melletti művelést a világ bármely pontján.A Debets Schalke tudja, hogy a termesztő csak minőségi termékekkel tud előnyre szert tenni a piaci versenyben.

Equal Cool Kft.
Tevékenység: Nyereség növelés EU-s támogatással megvalósítható, professzionális, nagynyomású párásító rendszerrel.
"Célunk, hogy professzionális és prémium megoldásainkkal segítsük ügyfeleinket a bevételeik növelésében, a költségeik csökkentésében és az üzembiztonság fokozásában."

Genezis Partnerhálózat
A Genezis Partnerhálózat az egész országot lefedő, megyénként több értékesítővel működő szaktanácsadói és direkt értékesítői hálózatként tevékenykedik. Elsődleges célunk a hazai mezőgazdasági végfelhasználók igényeinek legmagasabb minőségi színvonalon történő kiszolgálása, amit a Társaságunknál fellelhető kiváló szakembergárda, a több évtizednyi szakmai tapasztalat, a széles körű üzleti kapcsolatok, valamint a termékek kiváló minősége garantál.
A szervezet legfontosabb feladata, hogy a fenntartható fejlődést szem előtt tartva személyre, gazdálkodóra, földterületre szabottan ajánlja Önöknek a megfelelő típusú és árú műtrágyát (nitrogén- és komplex NPK műtrágyák, szilárd és folyékony alap- és fejtrágyák, valamint öntöző- és lombtrágyák), vetőmagot és növényvédő szert, valamint a rendelkezésre álló terményt is megvásárolja Öntől.
A Genezis Partnerhálózat lehetővé teszi, hogy a mezőgazdasági végfelhasználók üzletkötőinktől közvetlenül beszerezhessék valamennyi mezőgazdasági munkához szükséges inputanyagot. 
A szaktanácsadással kiegészített teljes műtrágyakínálat segítségével pedig a költséghatékony gazdálkodás folytatásában tudunk segítséget nyújtani.

Hanna Instruments Service Kft.
Cégünk az oktatás, a halgazdálkodás és az ipar számos területén jelen van, többek között a mezőgazdaságban a tápoldatozáshoz szükséges öntözéstechnikai mérő-, megfigyelő- és szabályzóműszereket, illetve azok elektródáit is kínálja széles választékban.
Csapatunk 2004 óta foglalkozik analitikai mérőeszközök és szabályzók, a hozzájuk tartozó reagensek, illetve egyéb kiegészítők forgalmazásával. Érdeklődés esetén előzetes tanácsadást nyújtunk, részletes tájékoztatást adunk termékeinkkel kapcsolatban és akár helyszíni bemutató keretein belül is be tudjuk mutatni műszereinket. A vásárlást követően rendelkezésre áll a hazai szervizháttér. Termékeink egyenesen a gyártótól érkeznek. Forduljon hozzánk bizalommal!


Jeli Kft.
"A Jeli Kft. 1992 óta működő, dinamikusan fejlődő vállalat, amely a kereskedelem területén tevékenykedik. Termékpalettánkon a mezőgazdasági termeléshez szükséges termékek széles választéka kerül értékesítésre. A fóliatermékeken kívül kínálunk vásárlóink számára raschel termékeket, illetve hajtatáshoz szükséges zsinegeket.
A cég a térségben igen jelentős szerepet tölt be. Egyebek mellett több nagy hazai gyártót képvisel, mint például a Partium 70’ Zrt.-t, az Első Magyar Kenderfonót, az Agrotex Rt.-t, a PoliPack Kft-t, amelyek közül kettőt külön is érdemes kiemelni.
A Partium 70’ Zrt. Közép-Európa vezető szélesfólia-gyártója. A TVK-heliofol termékcsalád a több évtizedes gyártási tapasztalatot és a felhasználói igények alapján folytatott következetes fejlesztés eredményeit egyesíti.
A TVK-heliofol fóliák kiváló minőségét a magas szintű szaktudás és az ISO 9001 szerint működő, tanúsított, 1993-ban bevezetett minőségbiztosítási rendszer garantálja.
Szintén a cég eddigi tevékenységének fontos eredménye, hogy a 2001-től ISO 9001/2001 minőségbiztosítási rendszerben dolgozó Első Magyar Kenderfonó Zrt. egyik legnagyobb termékforgalmazójaként ismerik."

Kertészet és Szőlészet
"A kertész szakma hetilapja elsősorban az ágazatban dolgozó gyakorló kertészek, a közvetlen szakmai irányítók, induló kisvállalkozók, az oktatási intézmények hallgatói számára készül. Állandó, naprakész kapcsolatot tart fenn az ágazati irányítás és a termelők között.
A Kertészet és Szőlészet a hazai hírlappiacon több mint 60 éve jelen lévő szakmai hetilap. Olvasótábora a zöldséget, gyümölcsöt, szőlőt, illetve dísznövényeket (vágott virág, egy-és kétnyári dísznövények, cserepes dísznövények, díszfákat stb) termesztő árutermelő kertészek.
A lap témái a szakterületek technológiai, illetve fajtaújdonságai, növényvédelmi és piaci információk. Rendszeresek a külföldi üzemlátogatásokról, szakkiállításokról írott riportok, beszámolók. A szakmai szervezetek, egyesületek, szövetségek és a szakoktatás helyzetét, működését is folyamatosan figyelemmel kíséri. Szakmapolitikai kérdésekben tájékoztat, informál. Rendezvényekről tudósít, beszámolókat közöl a gyakorló kertészek számára hasznosítható tudományos kutatások eredményeiről.
A lap munkatársai valamennyien egyetemet végzett kertészek, akik nagy szakértelemmel és kiváló kapcsolatrendszerrel dolgoznak a rovatukkal kapcsolatos szakterületeken. Az egyes rovatok szerzői, rendszeres vagy alkalmi munkatársai valamennyien a kertészeti ágazatban ismert szaktekintélyek, témájuk szakértői."

LC Packging TPI Kft.
Tevékenység: mezőgazdasági csomagolóanyagok és kertészeti segédanyagok forgalmazása és gyártása.
"Az LC Packaging családi vállalkozás, amely négy generáció óta van jelen a csomagolóanyag-iparban. A jelenlegi igazgató, Lucas Lammers dédnagyapja alapította a vállalatot 1923-ban. Ekkor a cég még csak jutazsákok beszerzésével, értékesítésével és átalakításával foglalkozott. Az azóta eltelt évek során vállalatunk szolgáltatásainak köre jelentősen bővült, de még mindig a csomagolóanyag-iparra épül: csomagolóanyagot importálunk, valamint gyártunk és forgalmazunk, amelyek európai, ázsiai és afrikai gyárainkban készülnek. Az egyszemélyes vállalkozásból egy több, mint ezer embert foglalkoztató, multinacionális céggé váltunk, melynek 1923-as tízezer eurós forgalma 2015-ra 157 millió euróra növekedett. Évek óta változatlanul célunk ügyfeleink, gyártó partnereink és kollégáink belénk vetett bizalmának megőrzése."

Nitrogénművek Zrt.
Tevékenységi körünkbe tartozik a szántóföldi, kertészeti műtrágya, lombtrágya, vetőmag, növényvédőszer kereskedelem, szántóföldi termény felvásárlás.

Orosco Kft.
"Az OROSCO KFT. egy független, magyarországi családi vállalkozás, amely több mint tíz éve van jelen a zöldségvetőmag piacon. Cégünk a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kertészeknek a közép-európai adottságokhoz legjobban illeszkedő fajtákat ajánlja. Ennek megfelelően az OROSCO KFT. szoros kapcsolatot ápol partnereivel, ami azt is lehetővé teszi a számára, hogy gyorsan reagáljon a piac folyamatosan változó igényeire. A termékfejlesztés során fontos szempont, hogy a stresztűrő, magas hozamú fajták kiváló beltartalmi értékekkel is rendelkezzenek. Cégünk az elmúlt évek során komoly beruházásokat végzett a paprikanemesítés területén, amelyek pozitív eredményeit már partnerei is megtapasztalhatták. Elsősorban a magyar cecei, a fehér blocky, a paradicsomalakú, a kapia, a carliston és a hegyes erős típusokban egyre szélesebb rezisztenciájú és magasabb hozamú hibridekkel bővült kínálata, miközben figyelt a vetőmagok megfelelő minőségére. Az OROSCO KFT. a kiváló fajták forgalmazásán túl kész arra, hogy magas szintű szakmai támogatást nyújtson partnereinek."

Pappas Auto Magyarország Kft.
A Pappas Csoport közel 60 éve van jelen az autópiacon, minőségi és innovatív tevékenység, valamint személyes tanácsadás fémjelzi működését. A Pappas Auto 1990 óta képviselteti magát Magyarországon.
Sokoldalú: A vállalat profiljába tartozó autók - a közel 40 ausztriai, 6 magyarországi és egy bajorországi telephelyen - lefedik az egész autópalettát a legkisebb smart személyautótól a legnagyobb Actros nagyteherautóig.
Egyéni: A sokoldalúságnál talán még fontosabb az egyéni tanácsadás, hogy ügyfeleink kívánságainak eleget tudjunk tenni. Ehhez igény szerint, legjobban képzett és elkötelezett munkatársaink állnak rendelkezésre.

Propack Kft.
"Cégünk az 1994-es alapítás óta az élelmiszeripari és mezőgazdasági csomagolóanyagok és -gépek forgalmazója, beszállítója a legnagyobb magyarországi áruházláncoknak, mezőgazdasági termelőknek és forgalmazóknak. Kínálata az egyszerhasználatos csomagoló eszközöktől a nagykonyhai gépeken át a speciális igényeket kielégítő csomagolóanyagokig és -gépekig terjed. Kínálatában higiéniai termékek, valamint a gyüjtő- és ipari csomagolás eszközei is megtalálhatóak.
2005 júliusa óta cégünk a Bunzl csoport tagja. A cégcsoport központja az Egyesült Királyságban található, a Bunzl Plc a londoni tőzsdén (FTSE) jegyzett cég. Testvérvállalataink a világ összes kontinensén jelen vannak, a Propack Kft a cégcsoport közép-kelet-európai régiójához tartozik. E régióban Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában és Romániában működnek még Bunzl cégek. "

Rijk Zwaan
„Rijk Zwaan világméretekben tevékenykedik, zöldségféléket nemesít, az árutermelő kertészet számára magas értékű fajták fejlesztésére összpontosít, mind üvegházi, fóliás vagy szabadföldi termesztésben. A világméretű „Top 10” zöldségnemesítő cég között Rijk Zwaan az 5. helyen helyezkedik el, 8% piaci részesedéssel. Rijk Zwaanon belül kutatás-fejlesztéssel, termesztéssel, logisztikával, minőségellenőrzéssel, marketinggel és értékesítéssel foglalkozunk.
Rijk Zwaan önálló és független családi vállalkozás, melyben munkavállalók is tulajdonosok. A tulajdon 90%-a három család kezében van, 10%-ot pedig munkatársak birtokolnak certifikátok formájában.
Rijk Zwaan széles választékkal, mintegy 25 zöldségfaj több mint 1.000 fajtával dolgozik.
Vetőmagjainkat világszerte több mint 100 országban forgalmazzuk. Nem csak a 30 helyben működő értékesítő leányvállalatunkkal, de kizárólagos viszonteladókkal is dolgozunk.”

Schetelig Hungária Kft.
"Termelők, kereskedők és kertészkedők megbízható és minőségi partnere. Egy ÚJ, egyedi és teljes megoldást kínáló kertészeti, kereskedelmi és szolgáltató cég a hazai kertészeti piacon. A SCHETELIG csoport célkitűzése a növekedéslétrehozása és elősegítése az általunk képviselt termékek és szolgáltatások által, partnerei számára.
Anyacégünk 1929.-ben családi vállalkozásként alakult Finnországban. 1990 óta  már tíz országban rendelkezünk leányvállalattal Európában. A  cégcsoport tagjai minden országban meghatározó vagy vezető szerepet töltenek be a kertészeti ágazatban.
Leányvállalataink országonként saját termékkörrel, raktározással és szolgáltatási körrel állnak a partnereik rendelkezésére.
Minőségi munkánk eredménye, hogy csoport szinten  leányvállalataink a világ vezető kertészeti beszállító márkáit képviselik saját országuk kertészeti piacán.
Nem titkolt szándékunk, hogy Magyarországon is létrehozva vállalkozásunkat segítsük és emeljük partnereink gazdasági eredményeit. Tevékenységi egység biztosításával partnereink felé teljes megoldást nyújtunk.
Fóliaházak és üvegházak kulcsrakész és részleges kivitelezése. 25 000 kertészeti kellék forgalmazása."

ZFW Hortiservice Kft.

Részletek a helyszínen, Szabó Csaba Agrármérnöknél.

"A ZFW HORTISERVICE Kft-t 2010 január elején Fülei Zoltán alapította.
Zöldségvetőmag fajtakínálat mellett Innovatív kertészeti ötleteket, új technológiákat, környezetbarát termesztési módszerek megismertetését, a fejlett kertészettel rendelkező országokban bevált eljárások, eszközök alkalmazását, input alapanyagok beszerezését és forgalmazását végezzük. Fő cél a hazai zöldség és gyümölcstermesztők piaci pozíciójának, versenyképességének elősegítése, eddig nem ismert technológiai elemek és a tiszta biológiai növényvédelem rendszerbe illesztése.
A szerves formában adagolt, műtrágyaként kijuttatható granulált marhatrágya, baromfitrágya és szerves trágyákhoz kapcsolódó intenzív növénytáplálásban jelentős szerepet játszó aminosavak, immunerősítő biostimuláns növénykivonatok, mikrobiológiai oltóanyagok (mikorrhiza, trichoderma, baktérium preparátumok) rövid időn belül gyökeresen megváltoztatják a növények általános táplálásának mindennapi gyakorlatát.
Kecskeméten, a Biokontroll Hungária Kft. által ellenőrzött biokertészetet működtetünk.
9.000 m2 intenzív termesztő felületen hajtatott zöldségnövények fajtaszelekcióját, valamint a fajtákhoz kapcsolódó innovatív termesztés technológiák gyakorlati modellezését végezzük.
Egyetemekkel, kutató intézetekkel, intézményekkel szoros együttműködésben a hazai klimatikus és gazdasági környezetben alkalmazható zöldségfajtákat szelektálva hisszük, hogy belföldi piacaink megtartása mellett régi/új export piacokon is megállja helyét a magyarországi zöldség és gyümölcstermesztés."

 

HelyszínElérhetőségeink

Vitamin Szalon Kft.

Cím: 6721 Szeged, Tímár utca 9/b.

Telefon: +36-20/398-0766

Fax: +36-62/312-320

E-mail:Hírlevél

Az adatvédelmi irányelveket elfogadom