Kiállítók - Zsendülés - VII. Kertészeti Konferencia Szeged 2022.

Kiállítók


A Zsendülés VII. Kertészeti Konferencia hivatalos lapja:
Kertészet és Szőlészet

A Zsendülés VII. Kertészeti Konferencia médiatámogatója:
Trade Magazin

A Zsendülés VII. Kertészeti Konferencia kiállítói:

BARANYI Hűtéstechnika Kft.

Bemutatkozik a Baranyi Hűtéstechnika.

Biocont Magyarország Kft.

A károsítókban kialakuló növényvédő szer rezisztencia, az intenzív szerkivonások és a folyamatosan szigorodó növényvédelmi előírások egyre több termelő figyelmét irányítják a biológiai övényvédelem felé.

Ennek az irányvonalnak úttörője és vezető szereplője a Biocont Magyarország Kft.

A Biocont cégcsoport tagjaként több évtizedes külföldi és hazai tapasztalattal, kutatás-fejlesztési eredményekkel és biológiai technológiák adaptálásával segítik a termelők munkáját. A világ vezető gyártóinak készítményeit teszik elérhetővé a magyar gazdálkodók számára szántóföldi és kertészeti kultúrákban egyaránt. A termékek jól beilleszthetők az integrált, AKG és ökológiai gazdálkodásba is.

A Biocont csapata magas szintű szaktanácsadással és piacvezető termékekkel segíti a partnereit.

Többre kíváncsi? Keresse fel a Biocont honlapját vagy lépjen kapcsolatba szaktanácsadó kollégáikkal!

www.biocont.hu/kapcsolat


Bizerba Mérleg Hungária Kft.

A Bizerba Mérleg Hungária Kft. tömegmérő berendezések - mérlegek, címkéző berendezések, valamint címkék forgalmazásával, szervizelésével foglalkozik.

A Zsendülés Kertészeti Konferencia nem is kerülhetne megrendezésre a Bizerba nélkül, sok éve állandó partnerként köszönthetik a céget a résztvevők.

 

Bunzl Magyarország Kft.

Certis Europe BV Magyarországi Fióktelepe

DS Smith Packaging Hungary Kft.

Hanna Isntruments Service Kft.

Hódszolár Kft.

Laboratories CEETAL-CMPC
Termékkínálat megtekintése (PDF)
Több mint 55 éves gyógyszerkémiai tapasztalattal a Laboratories CEETAL vegyipari termékek tervezője és gyártója, higiéniai és karbantartási megoldásokat kínál. A vegyiparban szerzett több mint 50 éves tapasztalattal, amely Franciaországban és nemzetközi szinten több mint 60 országban van jelen, célunk az, hogy hatékony megoldásokat kínáljunk, melyek tiszteletben tartják a felhasználókat és a környeztet.

A nagy teljesítményű kutatás-fejlesztés részlegnek köszönhetően több mint 600 innovatív termékből álló termékcsalád áll rendelkezésünkre, beleértve a fertőtlenítőket, ipari zsírtalanítókat, tisztítószereket.

Ezeket a termékeket 15 000 vásárlónak értékesítjük különböző tevékenységi ágazatokban, mint pl. a növénytermesztés, élelmiszeripar, a vendéglátóipar és az állattartó telepek.
LC Packaging TPI Kft.

MKB Bank Nyrt.

Orosco Kft.

Rijk Zwaan Budapest Kft.

SIMPAK Kft.

SolvElectric Technologies Kft.

Syngenta Magyarország Kft.
Tekintse meg a Syngenta Kft. zöldség termék ajánlatát

Terra-Tender Kft.

ZKI Zöldségtermesztési Kutató Intézet Zrt.

Cégünk megalapításától fogva legfontosabb küldetésünk a frisspiaci és feldolgozóipari partnereink igényeire történő gyors és hatékony válaszadás. Gyorsuló világunkban a felhasználói igények, technológiák, biotikus-abiotikus tényezők, valamint a globális klímaváltozás egyre fokozza a gyors fajtaváltások szükségességét. Mára a fajták/hibridek életpályája rendkívüli módon megváltozott. Ennek a kihívásnak csak egy folyamatos, a változás irányát gyorsan követni képes fajta-előállító nemesítés tud megfelelni. Évente tucatnyi új zöldségfajtát tesztelünk, amelyek ellenállnak a betegségeknek, jobban reagálnak a kedvezőtlen időjárási viszonyokra, illetve az optimálistól elmaradó tápanyagellátottságú és szerkezetű talajon is képesek teremni.

Ezek az új fajták több ezer keresztezés, intenzív és innovatív kutatás, valamint folyamatos szelekció eredményei.

A ZKI Zrt. zöldségfajta-kínálata hagyományosan a feldolgozóipari és frisspiaci kínálat legjobbjai közé tartozik. Továbbra is célunk a piac által elvárt kimagasló minőségű genetika biztosítása GMO-mentes nemesítési módszerekkel. Különleges figyelmet fordítunk a nyereséges és hatékony termeszthetőségre, a mindennapi árutermesztés számára legnagyobb kihívást jelentő betegségekkel szembeni ellenállóképesség biztosítására. Nemesítőink ezirányú törekvéseit erre szakosodott kórtani csoport támogatja. Meggyőződésünk, hogy ez az út egyidejűleg képes biztosítani a fenntartható mezőgazdasági termesztést és kielégíteni a világ növekvő élelmiszerigényét.

HelyszínElérhetőségeink

Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület

Székhely: 6764 Balástya, Balástyai tanyák 85.

Postacím: 6728 Szeged, Algyői út 72.

Facebook: www.facebook.com/Zsendules

E-mail: