Kiállítók


A Zsendülés VIII. Kertészeti Konferencia hivatalos lapja:

Kertészet és Szőlészet


A Zsendülés VIII. Kertészeti Konferencia médiatámogatója:
Trade Magazin


A Zsendülés VIII. Kertészeti Konferencia kiállítói:

Beppler

Műszaki megoldások a kertészeti termesztésben. 

A Beppler Kft. 2001 óta van jelen a magyar dísznövény szaporítóanyag kereskedelem piacán. Termelő kertészeteknek kínálunk készáru előállításához szükséges alapanyagokat, segédanyagokat és eszközöket. Ez a termékskála bővült kertészeti műszaki termékekkel 2012-ben. A termékskála és a tapasztalat azóta folyamatosan bővül.

A Beppler Technika műszaki eszközöket, gépeket, kertészeti technikai anyagokat kínál főként azon kertészek számára, akik cserepes vagy konténeres technológiájú termesztést végeznek, legyen szó dísznövényről, zöldségnövényről, fűszernövényről vagy faiskolai termékekről. 

Ügyfeleink mindennapi kertészeti gyakorlatát kívánjuk műszaki fejlesztésekkel és technikai megoldásokkal elősegíteni és javítani, legyen szó akár cseréptöltő gépről vagy tálcatöltő gépről, tőzegelőkészítésről, komplett termelési folyamatok gépesítéséről, vetőgépekről, automatizálásról, gördülő asztalokról vagy anyagmozgatásról, vagy bármely olyan folyamatról és munkafázisról, amely üzemen belül fejlesztést kíván.

Célunk az, hogy ügyfeleink számára személyre szabottan, a legideálisabb üzemspecifikus megoldásokat találjuk meg, ezáltal hozzájárulva ügyfeleink sikeréhez.

Műszaki szaktanácsadó kollégáink szívesen válaszolnak kérdéseikre:
https://bepplertechnika.hu/hu/kapcsolat/

További információ:
www.bepplertechnika.hu


Biocont 

Biocont – a XXI. század növényvédelme

A növényvédelmi trendek folyamatos változását mára már egyértelműen a fenntarthatóság filozófiája határozza meg. A kémiai szerek kínálatának fokozatos csökkenése mellett a biológiai módszerek térnyerésének lehetünk szemtanúi. Ez mind a gyártók, mind a gazdálkodók eddigi bevett gyakorlatainak a teljes átalakulását jelenti.

Az új irányokat a 2021-es Európa Parlamentben elfogadott a „Termőföldtől az asztalig” stratégia határozza meg, amely előírja, hogy fenntarthatóbbá kell tenni a gazdaságokat. A szabályozás egyik meghatározó pontja: a kémiai növényvédő szerek használatát 50%-kal kell csökkenteni 2030-ig. Ennek köszönhetően szükség lesz a termelési módszerek gyökeres átalakítására. Ehhez szükséges a jelenlegi termelési módszerek átgondolása, és a lehető legjobban ki kell használni a természeti, technológiai és digitális megoldásokat.
Néhány éve még a biológiai növényvédelmet a kezelésektől mentes termeléssel azonosították, mára már a szakmai berkeken belül is elismert, valós szakmai és technológiai elveken alapuló tudomány.
A jövő a valódi integrált- és ökológiai gazdálkodásé, melynek kulcsfontosságú eleme a biológiai növényvédelem. Ennek az irányvonalnak az úttörője és piacvezető szereplője a Biocont Magyarország Kft., amely a Biocont cégcsoport tagjaként több évtizedes külföldi és hazai tapasztalattal rendelkezik. Számos gyümölcs, szántóföldi és kertészeti kultúrában kínálunk innovatív, biológiai megoldást üzemi szintű termelőknek és hobbi kertészeknek egyaránt.

2023 újdonságai

Cégünk központi kérdésként kezeli a vevők igényeinek kiszolgálását és a termelés során felmerülő problémák egyedi megoldását.
A hatóanyag- és szerkivonások, valamint a növekvő fogyasztói/üzletlánci elvárások nehéz helyzetbe hozzák a termelőket
A Biocont széleskörű és intenzív kutatási és fejlesztési tevékenységének köszönhetően készítmény kínálatunk folyamatosan bővül és évről-évre új biológiai növényvédelmi alternatívákat kínálunk a termelők számára. Az idei szezon újdonsága a Madex Twin, Nemycel, Free PK, és a Nutrigeo L. Továbbá a Biocont elindította állatjóléti portfólióját, amely megoldást nyújt a bosszantó legyek ellen az állattartók számára kültéren és beltéren egyaránt.

További információ: https://biocontmagyarorszag.hu/
Elérhetőségek: https://biocontmagyarorszag.hu/kapcsolat/

 

Bizerba

Magyarországon közel ötven éve ismertek a Bizerba mérlegek és egyéb élelmiszeripari berendezések: szeletelők, darálók, hús- és csontfűrészek.
A cég magyar vevőszolgálata már az 1960-as évektől működött egy ipari szövetkezetben, 1991-ben pedig megalakult az anyacég százszázalékos tulajdonában lévő Bizerba Mérleg Hungária Kft. A mérnökök, technikusok mellett ma már a vevőspecifikus igényeket kiszolgáló szoftverfejlesztők és az önálló vevőszolgálati képviseletek is részei a magyarországi leányvállalatnak, amelynek feladata a Bizerba berendezések kizárólagos forgalmazása, üzembe helyezése, illetve a mintegy húszezer, Magyarországon működő Bizerba készülékhez szükséges szervizszolgáltatás, illetve kiegészítők biztosítása.

Elérhetőség:
Cím: 1142 Budapest, Tengerszem utca 64-68.
Weboldal: www.bizerba.com/hu
Kontaktszemély:
Kun László
+36 20 444 1789
laszlo.kun@bizerba.com


Bozó István vagyok, a Bozó Bútor Kft. ügyvezetője 2. generációs asztalos mester.
20 éve egyéni vállalkozóként kezdve, majd a kor igényeihez igazodva 2012-ben alapítottam a Bozó Bútor Kft-t, majd 2015-ben társ-vállalkozásként az Optima Bútoripari Kft-t. 
Fő profilunk a konyhabútor tervezés, gyártás, de teljes lakások berendezését is vállaljuk. Nappali bútorok, tolóajtós beépített bútorok, előszoba bútorok, gardróbok, fürdőszoba bútorok gyártását is egyedi méretben végezzük.
Emellett cégek, közintézmények megrendelését is teljesítjük. 
A munkáinkat honlapunkon megtekinthetik, igaz az ott feltöltött képek kivitelezéseink töredékét ölelik fel.
Bemutatótermünk lehetőséget nyújt mind az építtetőknek, mind a lakosságnak az alapanyagok kiválasztására, illetve a bútorlapok, munkalapok ajtófrontok helyszíni összeválogatására. Nálunk valóban igaz, hogy a tervezéstől, az anyagok beszerzésén keresztül a beszerelésig vállaljuk a kivitelezést.
A minőségi bútorok gyártási folyamatainak határidőre történő teljesítése cégünk legfontosabb hitvallása. Valljuk, hogy ügyfeleink elégedettsége a mi munkánk igazi elismerése.
 

Elérhetőségeink:
Bozó István ügyvezető Tel: 20/44-333-25
Kováts András üzemvezető, tervező Tel: 30/143-6323
e-mail: bozobuto@bozobutor.hu, web: http://www.bozobutor.hu/
Üzletünk, bemutatótermünk és lapszabászati üzemünk: 6725 Szeged, Kálvária sgt. 75. szám alatt, az udvarban parkolási lehetőséggel. 
Nyitvatartás: H-P: 8-16-ig, Szo: 8-12-ig. üzlet tel: 30/314-8283.


A japán tulajdonosi háttérrel rendelkező Certis Belchim évek óta dolgozik a biológiai alapú növényvédőszerek fejlesztésén és engedélyeztetésén. Ezen termékek mindegyike növényvédőszer kategóriában kerül az Európai Unió tagállamainak piacára. 
A Certis Belchim biológiai portfóliója ma már több mint 22 jól ismert, biotanúsítvánnyal rendelkező márkát tartalmaz. Ezek a természetes eredetű termékek - gombaölő, baktériumölő, rovarölő, atkaölő szerek - sikeres elemeit alkotják a szermaradékmentes, biológiai alapú növényvédelmi technológiáknak. 

A molykártevők ellen alkalmazható a magas hatóanyagtartalmú DELFIN WG. A liszteske és atkák elleni védekezésben sikerrel használható az ERADICOAT MAX. 
A gombás megbetegedések kezelésre a formulázott kálium hidrogénkarbonát hatóanyag tartalmú KUMAR és a kategóriájában a legmagasabb telepképző egységet tartalmazó AMYLO-x termékek állnak a magyar termelők rendelkezésére. 
A NEMGUARD SC a gyökérzetet károsító fonálféreg fajok elleni védekezés során segíti a hajtatott zöldségfélék termelőit. 
A készítmények sikeres alkalmazásához a hasznos élő szervezettekkel  való kompatibilitási, és a más készítményekkel való keverhetőségi tapasztalatokkal és adatokkal támogatjuk a felhasználókat. 
 A Certis Belchim a termelőkkel együttműködve olyan új növényvédelmi programok kidolgozásán fáradozik, amelyek megfelelnek az EU „Farmtól asztalig” stratégiájában kitűzött céloknak és kielégítik a bizonságos élelmiszerekre vonatkozó növekvő fogyasztói igényeket.

+36 30 789 1682  info.hu@certisbelchim.com


Fóliavezérlés 

Milyen projekttel készül a pályázati időszakra?

Számos hazai és nemzetközi gazdának, zöldség-gyümölcs termesztőnek lenne az általunk fejlesztett technológiára igénye, de sajnos csak kevesen tudják, hogy léteznek elérhető, könnyen használható precíziós megoldások. Ezeket a lehetőségeket szeretnénk bemutatni a Zsendülés Konferencián!

Ha Önnek is fontos, hogy gazdasága a folyamatos fejlődés útján legyen, ismerje meg termékeinket és a mögötte húzódó előnyöket!

Termékeink az EU-s pályázati kiírásoknak is megfelelnek!
A termékek együttes használata a 2022-es szezonban plusz 20%-os termés hozamot produkált a 2021-es évhez képest.

Hajtatott növénytermesztés, zöldség, gyümölcs
Távvezérelhető szellőztető modul

Fő feladata a fóliasátor vagy üvegház szellőztető ablakainak automatikus irányítása megadott hőmérsékleti értékek alapján.
Fő előnyök:

 • Csökkenteni tudjuk az üzemanyagköltséget és saját munkaórát.
 • A vezérlés hőmérséklet és páratartalom alapján működik.

Szántóföld, hajtatott növénytermesztés, zöldség, gyümölcs
Vezeték nélküli szenzorhálózat

Fő feladata a növények állapotának állandó monitorozása és adatok közlése egy magyar nyelvű felhasználói felületre.
Fő előnyök:

 • Csökkenteni tudjuk a műtrágya költségeit.
 • Mérhető ec, ph, talajnedvesség, talajhőmérséklet, levélnedvesség.

Időjárás állomás modul

Fő feladata, hogy valós időben jelezze a lehetséges időjárási viszonyok változását, magyar nyelvű felhasználói kezelői felülettel.
Fő előnyök:

 • Mérhető szélerősség, szélirány, csapadékmennyiség, harmatpont, hőmérséklet és páratartalom.
 • Vészjelzés küldése a hirtelen megváltozott időjárási körülményekről.

Amit minden termékünkhöz kínálunk:

 • 5 év teljeskörű garancia
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Stabil internetkapcsolat (nem szükséges külön internet kiépítése)
 • Naplózási funkció (egy évre visszamenőleg megtekinthetők az adatok)
 • Egyénre szabott, felhasználóbarát magyar kezelőfelület
 • Ingyenes frissítések

Kérdése van a működéssel és további lehetőségekkel kapcsolatban?
Keresse bizalommal kollégánkat!

Vitéz Sándor
+36 30 364 5018
www.foliavezerles.hu
hello@foliavezerles.hu


Green Technológia Kft.

A Green Technológia Kft. 2015-ben alakult Mosonmagyaróváron.  A cégalapítója az alapítást megelőzően több mint 10 éven keresztül irányította Magyarország egyik meghatározó hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalkozását, mely több mint 120 településen végezte a települési szilárd hulladékok teljes körű gyűjtését, kezelését, ártalmatlanítását a közszolgáltatás és a közüzemi területen egyaránt, ez mellett elsősorban felhagyott települési hulladéklerakók letakarásos rekultivációjával, felszámolásával, kármenetesítéssel foglalkozott.

A Green Technológia Környezetvédelmi Szolgáltató Kft. alapításával az alapító a korábbi munkái során szerzett tapasztalatait kívánja kamatoztatni elsősorban tanácsadói, bonyolítói, tervezői, engedélyezési és projekt management feladatok ellátásával.

Az alapítást követően a 2016 évet a piacra lépés jellemezte, több projekt szervezése megkezdődött a hulladékgazdálkodás területén, illetve a környezetvédelmet érintő más területeken egyaránt. A tevékenységét társvállalkozásokkal közösen végzi.

Jelenleg Mosonmagyaróváron, Kecskeméten és Budapesten rendelkezik irodával.
A vállalkozás tagja a Magyar Mérnöki Kamarának (C-08-00287), és a Magyar Közszolgáltatók Egyesülete is felvette soraiba.
Jogosult nem veszélyes hulladékok országos hulladékgazdálkodási tevékenységét végző kereskedői és közvetítői tevékenység ellátására (Nyilvántartási szám: 816/1KERKOZ/2016).

Az alapító ügyvezető a Magyar Mérnöki Kamaránál, szakértői- tervezői jogosultsággal rendelkezik a környezetvédelmi szakterületen a  hulladékgazdálkodás és a víz-és földtani kőzetvédelem ill. a élelmiszeripari-mezőgazdasági szak területen (MMK 08-1125). Címzetes egyetemi docens a Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karán.

Fő tevékenységeink:

 • vízi közmű projektekhez kapcsolódó komplex előkészítési feladatok ellátása
 • műanyag fóliahulladék újrahasznosítás
 • műszaki fejlesztés, műszaki tanácsadás
 • műszaki kutatásfejlesztés
 • kutató- elemző tanulmányok készítése
 • elvi és létesítési engedélyezési tervek, kiviteli terv dokumentációk
 • ökológiai állapot felmérések
 • beruházási költség becslések
 • költséghatékonysági és fenntarthatósági vizsgálatok
 • megvalósíthatósági tanulmányok készítése

Elérhetőségek:

www.greentechnologia.hu
www.iqgreen.hu
agrar@greentechnologia.hu
információs vonal: +36 30 925 3038


Hírös Fóliaház

 

A több mint 20 éves szakmai tapasztalatra épült, 2008-ban alapított cégünk egyedi mezőgazdasági és kertészeti építmények és eszközök értékesítésével, kivitelezésével és beüzemelésével foglalkozik. Projektjeink száma 4000 körül jár, amibe beletartozik a 4m x 6m-es egyszerű fóliasátor és a több hektáros Alagút és Blokkrendszerű profi növényházaink is. A növényházainkat egyedi igények szerint tudjuk saját lakatos üzemünkben legyártani profi csapatunkkal. A fóliaházak értékesítésénél felkínáljuk kulcsrakész kivitelezésüket is, így a Vevőinknek a terület átadását követően fizikálisan csak az átadásnál kell feladatra számítaniuk.

Fóliaházaink egyedi méretekben érhetők el:

 • Gótikus alagút rendszerű házaink bármilyen növény számára átalakíthatóak a hibátlan termés érdekében.
 • Blokk rendszerű fóliaházak az ipari méretekben gondolkodók számára hasznosak.
 • Horganyzott fóliasátraink 4m szélességben kaphatóak és a későbbiekben akár toldhatóak is. 

Szolgáltatásaink a következők:

 • Alkatrészek értékesítése építéshez korszerűsítéshez.
 • Növényházak kulcsrakész felépítése.
 • Régi házak fóliacseréje, korszerűsítése.
 • Növényházak áttelepítése.
 • Belső berendezések (öntözés, fűtés, energiaernyő, növényasztalok) gyártása és beszerelése.
 • Magas minőségű agrofóliákkal rendelkezünk, egyedi hosszban és nagy szélesség választékkal, 45 hónap UV garanciával.
 • Pályázatai műszaki leírások és dokumentációk elkészítése és biztosítása.

FÓLIAHÁZAK:

Az alábbi szélességekben kaphatók:

 • 8 m - 9,6m - 10m szélességben
 • Egyedi méret

Tulajdonságaik:

 • Duplafelfújt, hőszigetelt fóliarendszer (meleghajtatásos típus)
 • 2 m bordaköz
 • 2 és 4m közötti vállmagasság
 • Gótikus kivitel

Kivitelezőink gyorsan, pontosan, első osztályú minőségben dolgoznak!

ALAGÚT RENDSZERŰ FÓLIASÁTRAK

1 hajós fóliaházak, amelyek akár kereskedelmi mennyiségű zöldség, gyümölcs termesztésére ad lehetőséget. Tökéletes megoldás kisebb kertészeteknek, önkormányzatoknak, akik helyi piacokra vagy felhasználásra termelnek, mivel kényelmes munkavégzést tesz lehetővé a hagyományos fóliasátrakkal szemben. A szellőzők, akár motorral is felszerelhetők és automatizálhatók.

Kivitelezőink minden feladatot megoldanak magas minőségben és pontossággal.

BLOKK RENDSZERŰ NÖVÉNYHÁZAK

2 vagy több hajós fóliaházak, amelyek akár kereskedelmi mennyiségűn zöldség, gyümölcs termesztésére ad lehetőséget. Tökéletes megoldás kisebb és nagyobb kertészeteknek, mivel kényelmes munkavégzést és nagyobb belső szabad területet biztosít. A szellőző, akár motorral is felszerelhető és automatizálhatók.

MODERNIZÁCIÓ

Szolgáltatásaink:

 • Egyedi tervezés
 • Szellőztető rendszerek modernizálása és automatizálása
 • Korszerű energiaernyő és árnyékoló rendszerek kiépítése
 • Növényasztalok beszerzése és telepítése
 • Szimpla fóliák duplafelfújt, télálló házzá alakítása
 • Kivitelezőink minden feladatot megoldanak magas minőségben és pontossággal.

EGYSZERŰ FÓLIASÁTRAK

A CSALÁDNAK

Fix 4m szélesség egyedi hosszban

Tűzi horganyzott acélból készült, masszív fóliasátrainkat ​amatőr kertészeknek ajánljuk. A profin kidolgozott összeállítási útmutatónknak köszönhetően bárki össze tudja szerelni. A fölállítást követő sikerélmény és a fóliasátorban termelhető növényeknek köszönhetően garantáltan az egész család öröme. Könnyen szállítható az alapméret egy kombi személyautóban is, így bárki hazaviheti. Akár termelhet Ön is olyan minőségben, mint a nagy kertészetek.

HÍRÖS FÓLIAHÁZ KFT.
6000 Kecskemét, Ballószög tanya 406.
Tel:        +36 76/411-168
Mobil:   +36 30/443-5105; +36 30/550-9870
E-mail: foliahaz@foliahaz.hu
Webshop: www.foliahaz.hu


K&H Bank

A K&H számára fontos, hogy aktívan vegyen részt a gazdaság finanszírozásában és lehetőséget biztosítson a cégek fejlődésére, fenntarthatóságára.

Az agrárium ezen belül hagyományosan is kiemelt területe a pénzintézetnek, kezdetek óta stratégiai partnere a mezőgazdasági szektornak és hosszú évek óta a szektor vezető bankja Magyarországon. Kedvező finanszírozási megoldásainak fontos szerepe lehet abban, hogy a hazai cégek az emelkedő kamatkörnyezetben is kiszámítható működést folytassanak és megtartsák versenyképességüket a hazai, illetve a nemzetközi piacokon.

A finanszírozás mellett szakmai fórumot is biztosít az agrár- és élelmiszeripar vezető cégeinek, ahol az ágazat fő kérdéseit, problémáit, lehetőségeit tudják egymással és a döntéshozókkal megvitatni.

A 2013. óta működő K&H agrár klubon az elmúlt években olyan, az ágazat működését alapvetően meghatározó témákat vitattak meg, mint az európai uniós Közös Agrárpolitika, a Digitális agrárstratégia fő irányvonalai. Emellett a K&H elkötelezett a hosszú távon fenntartható fejlődés mellett és a fiatalok, a jövő generáció oktatásában.

E kettőt ötvözve hozta létre 2015-ben a K&H a fenntartható agráriumért ösztöndíjpályázatot, hogy anyagi és szakmai támogatással segítse azoknak a kiemelkedő hallgatóknak a kutatómunkáját, akik olyan új megoldási javaslatokkal, kutatási területekkel foglalkoznak, amelyek segíthetik a mezőgazdaság, valamint az élelmiszeripar hosszú távon fenntartható fejlődését, az ágazat digitális megújulását és új, innovatív módszereket keresnek a problémák kezelésére.

Kérjük, keresse fel kapcsolattartóját vagy hívja a K&H Vállalati ügyfélszolgálatot


LC Packaging TPI Kft.
LC Packaging TPI Kft.: Vezető szakértő a fenntartható papírtálca és gyűjtőkarton csomagolás területén!

Az LC Packaging 1923 óta jelen van a csomagolóiparban, ma vezető globális vállalatként saját kartongyártó egységekkel, ragasztóállomásokkal és raktárakkal rendelkezik Európában. A cégcsoport legfontosabb küldetése hozzájárulni ügyfelei árbevétel-növelésének maximalizálásában termékeik professzionális csomagolása által.

Az LC Packaging TPI Kft. a cégcsoport magyarországi leányvállalataként 28 éve működik Magyarországon és a kelet-európai piacon.

Miért válasszon minket?
A zöldségek és gyümölcsök csomagolására alkalmas papírtálcáink és gyűjtőkartonjaink 100%-ban újrahasznosíthatóak, biztonságosak és számtalan méretre szabott variációban elérhetőek.

Előállításuk BRC-hitelesítéssel rendelkeznek.
Gyáraink megtalálhatóak Magyarországon, Belgiumban és Hollandiában is.
Nyitottak vagyunk egyéni kérésre szabott megoldásokra is.

Fenntarthatósági politika:
A fenntarthatóság növelése érdekében felelősséget vállalunk az egész gyártási láncban – így minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat, miközben partnereinket maximálisan támogatjuk fenntarthatósági céljaik megvalósításában. Termékeink döntő többsége FSC-tanúsítvánnyal ellátott.

További információ:
https://www.lcpackaging.com/hu/


Mester Alkusz Kft.

A Mester Alkusz Kft 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy vállalati és magánszemély ügyfeleit magas színvonalú szakmai munkával támogassa.

Célunk, hogy a biztosítási piac termékeinek sokaságából minden esetben személyre szabottan, körültekintő előkészítéssel legyen kiválasztva a díjban és szolgáltatásban megfelelő szerződés.
Nem elégszünk meg azzal, hogy valakinek legyen egy biztosítása, arra törekszünk, hogy az tartalmilag is jó legyen és kár esetén valós anyagi segítséget jelentsen!
Ehhez hozzájárul több évtizedes tapasztalatunk a kockázatelemzés, szerződéskötés és kárrendezés területén egyaránt. Biztosítási szakértő kollégánk egyedülálló módon támogatja a kárügyek sikeres lebonyolítását.
Kezeljük magánszemélyek, vállalkozások, cégek, önkormányzatok szerződéseit, folyamatosan tolmácsolva a biztosító társaságok és partnereink között.

Sorban állás nélkül elég csak velünk kapcsolatot tartani, rajtunk keresztül minden biztosító egy helyen elérhető.

Elérhetőségeink:

Glaszáné Gardel Ivett ügyvezető: +36 30 978 42 55
Glasza Tamás szakmai vezető: +36 30 229 87 53
ügyfélszolgálati irodánk: 6725 Szeged, Kálvária sgt. 98.
biztositas@mesteralkusz.hu
www.mesteralkusz.hu


OROSCO KFT.

Az OROSCO KFT. egy független, magyarországi családi vállalkozás, amely immár 20 éve van jelen a zöldségvetőmag piacon.
Cégünk a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a kertészeknek a helyi adottságokhoz legjobban illeszkedő fajtákat ajánlja. Ennek megfelelően az OROSCO KFT. munkatársain keresztül szoros kapcsolatot ápol partnereivel, ami azt is lehetővé teszi a számunkra, hogy gyorsan reagáljunk a piac folyamatosan változó igényeire.

A termékfejlesztés során fontos szempont, hogy a stressztűrő, magas hozamú fajták kiváló beltartalmi értékekkel is rendelkezzenek. Cégünk az elmúlt évek során komoly beruházásokat végzett a paprikanemesítés területén, melynek pozitív eredményeit már partnereink is megtapasztalhatták. Elsősorban a magyar cecei, a fehér blocky, a paradicsomalakú, a kápia és a hegyes erős típusokban egyre szélesebb rezisztenciájú és magasabb hozamú hibridekkel bővült kínálatunk.

A saját nemesítésű fajtáink mellett évek óta forgalmazzuk a barcelonai központú SEMILLAS FITÓ, a japán TAKII SEED, a francia tulajdonú HAZERA, az amerikai UNITED GENETICS, valamint a francia GAUTIER SEMENCES termékeit, amelyek közül sok fajta rendkívül népszerű lett Magyarországon.

Az OROSCO KFT. a kiváló fajták forgalmazásán túl kész arra, hogy magas szintű szakmai támogatást nyújtson partnereinek. Éppen ezért örömmel válaszolunk minden tápanyag-utánpótlással, klímaszabályozással és növényápolással kapcsolatos kérdésre.

https://orosco.hu/


Van Iperen International B.V.

Van Iperen International - A speciális műtrágyák és biostimulátorok legszélesebb választéka Hollandiából

A Van Iperen International speciális műtrágyák és biostimulánsok holland gyártója a trágyázáshoz és a lombozat kijuttatásához. Szeretnénk megváltoztatni a növénytáplálás játékszabályait, innovatív megoldásokat kínálva a termelőknek a fenntarthatóbb mezőgazdaság érdekében. További információért látogasson el weboldalunkra: www.vaniperen.com

Bővebb információkért kérem forduljanak bizalommal munkatársunkhoz:

Colic Renata
tel.szám:
 +36 30 829 5513
+ 381 62 549 636
e-mail: renata@iperen.com
www.vaniperen.com

 

„Ha összefogunk, többet érhetünk el!
Ez a helyzet az egész Európára kiterjedő pooling hálózatunkkal is - ügyfeleink mindenekelőtt az alábbi előnyökből profitálnak:
 • A kombinált rakományok révén mindig a legrövidebb szállítási útvonalakat tudjuk kínálni.
 • A többcélú élelmiszercsomagolásaink olcsóbban bérelhetők, mint az eldobható megoldások, emellett tartósabbak és fenntarthatóbbak.
 • Termékeink stabilitása kevesebb élelmiszerhulladékot eredményez, így költséget is megtakarítunk.
Ezek az előnyök különösen fontosak a növekvő költségek miatt. Illetve ezek segítenek elérni a vállalt fenntarthatósági célok megvalósítását
Összecsukható rekeszünkből 11.088 darab szállítható egy kamionban. Legyen szó gyümölcsről, zöldségről, vagy a feldolgozóipar által szállított termékekről!! Nem csak fenntartható (a körforgásos rendszernek köszönhetően), de a logisztikai költségek is csökkenthetők.
Összehasonlításképpen: E2 ládából 1.320-1.452 fér el 33 raklapon. Az összecsukható rekeszből 7-8 x több a visszaszállítás során!
Készen áll arra, hogy többet tudjon meg a fenntarthatóságról az ellátási láncokban?
Keressen bizalommal Szegeden a Zsendülés Konferencián! Én ott leszek!
Üdvözlettel:
Venczel Fanni
Logistics & Sales PL/CZ/SK/HU
Mobil: +49 151 1624 1692
Mail: f.venczel@wbg-pooling.eu
WBG-Pooling GmbH & Co. KG
Pooling | Washing & Sanitizing | Recycling | Trade | Warehousing

 


HelyszínElérhetőségeink

Kert-Ész Klub Magyarország Egyesület

Székhely: 6764 Balástya, Balástyai tanyák 85.

Postacím: 6728 Szeged, Algyői út 72.

Facebook: www.facebook.com/Zsendules

E-mail: